PERSBERICHT: Klikkie lanceert limited Gift Box

2019/11/07

Klikkie kennen we al een tijdje: zelfgekozen foto’s op je smartphone worden professioneel afgedrukt en netjes aan huis geleverd. Voor de feestdagen breidt klikkie zijn assortiment tijdelijk uit met een exclusieve Gift Box.

Terug

De box bevat alles om een jaar lang de mooiste herinneringen vast te houden. Het ideale kerstcadeau voor wie houdt van een persoonlijke en originele verrassing!

De nieuwe limited Gift Box van klikkie is een starterspakket dat bestaat uit:

  • een klikkie-abonnement: elke maand tot wel een jaar lang je mooiste foto's afgedrukt en thuisgestuurd;
  • een stijlvol blanco fotoalbum: 40 zwarte pagina’s waardoor je klikkie-foto’s er nog meer uit springen; 
  • een speciale pen waarmee je teksten op de zwarte pagina’s kunt schrijven;
  • voldoende dubbelzijdige stickers om je foto’s mee in te plakken.

Geef herinneringen cadeau

Het nieuwe cadeaupakket is niet alleen leuk om te geven, maar kan ook gebruikt worden om zelf een persoonlijk en origineel fotoalbum samen te stellen voor familie of vrienden. Want belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals de geboorte van een kind, een bijzondere vakantie of een nieuwe woning, blijven toch de allermooiste cadeaus. Met de klikkie Gift Box zorg je ervoor dat mooie herinneringen bewaard worden, in een persoonlijk met de hand bijgehouden fotoalbum.

Binnenkort online beschikbaar

De Gift Box zal vanaf 26 november tijdelijk beschikbaar zijn op klikkie.be voor 49,95 euro, inclusief 3 maanden klikkie. Daarnaast kan je het hele jaar door ook een klikkie-cadeaubon schenken, al vanaf 23,85 euro. Daarmee doe je elke maand 10 foto’s in verschillende formaten cadeau, inclusief verzendkosten, al dan niet met een mooi, uniek fotoalbum. 

Over klikkie

Klikkie werd in 2017 opgericht door vrienden Jeffrey Dorrestijn (36, CEO) en Uri Roos (39, CTO), twee Amsterdamse ondernemers die het jammer vinden dat foto’s van belangrijke momenten op je smartphone zelden bekeken worden en vergeten geraken. Vorig jaar zette klikkie zijn eerste stappen in België. Intussen wordt de service aangeboden in heel Europa.

www.klikkie.be


Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: kurt@peeterspr.be, gsm: +32 (0)474 444 660

Deel dit op