PERSBERICHT: Peter Van Hoof wordt nieuwe Sales Manager Truck bij Profile BeLux

2019/10/01

Peter Van Hoof (58) is sinds kort de nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux. Peter heeft een rijke ervaring in de truckwereld. Hij bekleedde verschillende sales en sales management functies bij DAF, Volvo en Renault.

Terug

Jean-Louis Weemaes, Managing Director van Profile Belux: “We zijn blij om Peter in ons team te verwelkomen. Zijn komst kadert in de implementatie van onze 100% uptime strategie, met als doel meer marktaandeel te verwerven. Hierbij kiezen we voor solution selling, en niet zozeer voor product selling.”

Profile gaat 100% voor 100% uptime

Elk transportbedrijf streeft naar maximale uptime. Daarom is er de Profile 100% Uptime Service. Peter Van Hoof, nieuwe Sales Manager Truck: “100% uptime kunnen we onmogelijk beloven – er kan namelijk altijd iets onverwacht gebeuren dat tot vertraging leidt – maar we garanderen wél 100% inzet van onze medewerkers en partners om downtime van trucks te minimaliseren. De Profile Uptime Service is een continu proces. Dat begint bij goed bandenmanagement. We geven advies over de best presterende banden voor uw type transport. En door bijvoorbeeld uitlijnen en balanceren kan nóg meer op brandstof en onderdelen bespaard worden. Met onze mobiele service units controleren we meerdere keren per jaar uw wagenpark. Maar bovenal is er het zeer performante Tymacon-systeem, waarbij de klant zijn voertuigen perfect kan opvolgen en Profile mogelijk nakende strandingen kan voorspellen. Dankzij de Profile Euroservice 24/7 en de bijna 8.000 servicelocaties in Europa zorgen we dat u bij pech snel weer de weg op kan. Zo draagt Profile bij aan uw optimale kilometerrendement. Want stilstand is downtime, en wij gaan voor 100% uptime!”

Over Profile

Profile Tyrecenter is marktleider in de montage en de vervanging van bedrijfsvoertuigenbanden. Hier liggen de roots van het bedrijf. Voor transportondernemers is de divisie Profile Tyrecenter Truck Europe NV al meer dan 20 jaar een betrouwbare en persoonlijke partner.

www.profile.be


Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: kurt@peeterspr.be, gsm: +32 (0)474 444 660

Deel dit op