PERSBERICHT: Reductin Instant, de onmiddellijke oplossing voor dwangmatig snoepen

2020/01/23

Eén op de twee Belgen heeft last van gewichtsproblemen. Dat heeft te maken met de levensstijl, maar ook met dwangmatig snoepen of knabbelen.

Terug

Het nieuwe Reductin Instant lost in slechts 2 minuten op in de mond (het hoeft dus niet doorgeslikt te worden) en stopt de drang naar suiker onmiddellijk.

De chocoladereep onderin de lade, de zoete frisdrank in de drankautomaat of het pakje chips voor de tv... Als je de verleiding niet kunt weerstaan, is dat vaak niet omdat je het niet wilt, maar omdat je verslaafd bent aan suiker. In Italië hebben wetenschappelijke studies zelfs aangetoond dat suiker (glucose) net zo verslavend werkt als cocaïne! In werkelijkheid zijn we niet verslaafd aan de smaak, maar aan de invloed op de productie van dopamine, de neurotransmitter van plezier en energie. Het is wat ons elke ochtend de zin geeft om op te staan. Dit alles verklaart waarom velen onder ons hun dieetvoornemens niet kunnen aanhouden. Om de extra kilo's kwijt te raken, moeten we ons eerst ontdoen van onze suikerverslaving.

's Avonds of 's morgens?

Onder de dwangmatige snoepers zien we twee profielen: die van de avond en die van overdag.
  • Avondsnoepers: na een hele dag normaal gegeten te hebben, op een zeer uitgebalanceerde manier, kraak je volledig door 's avonds een hele chocoladereep te verorberen in luttele seconden.
  • Dagsnoepers: zoetigheden, suikerhoudende frisdranken, chocolade, industriële pizza's... de hele dag door. Even verslaafd als de persoon die zijn sigaret in de regen gaat roken, snoep je de ganse dag met de gedachte dat je aan je calorische behoefte voldoet, terwijl je net een te laag dopaminegehalte hebt.  

Krachtig trio

Reductin Instant is zonder gevaar of risico op verslaving en stopt de compulsieve drang naar suiker door dopamine te stimuleren en de insulineproductie te reguleren. De kern van de formule bestaat uit drie natuurlijke ingrediënten: saffraan, chroom en kaneel.

  • Saffraan bevat één molecuul: crocine, een natuurlijke stimulator van dopamine. Het geeft dezelfde effecten als suiker. 
  • Chroom maakt het mogelijk om de insuline in het bloed te reguleren. Wanneer we zoet voedsel absorberen, verhogen we het insulinegehalte, dat verantwoordelijk is voor de opslag van suiker in vet. Om overtollig vet te verwijderen, moet de insulineproductie verminderd worden.
  • Kaneel vermindert ook de insulineresistentie. Het is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in mediterrane landen waar veel zoet gebak gegeten wordt.  

Innovatieve tabletten

Dankzij het innovatieve innamesysteem, een sublinguale tablet (dat oplost in de mond), maakt Reductin Instant het mogelijk om de zin in suiker vrijwel direct te laten verdwijnen. Zodra de behoefte de kop opsteekt, laat je 1 of 2 tabletten onder of op de tong smelten. Na amper 2 minuten dringen de moleculen direct door in de bloedbaan om in te werken op de dopamine en de insuline. De nood aan snoepen is voorbij en je voelt je weer opgewekt, zoals na het eten van een energiereep.

Reductin Instant, ca. 20 euro per doosje van 40 tabletten beschikbaar in de apotheek en online


Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: kurt@peeterspr.be, gsm: +32 (0)474 444 660

Deel dit op